Kuinka aloitan harrastuksen

Kuinka aloitan harrastuksen

Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua!!

Kesällä 2018 järjestämme 13.5 alkaen Sunnuntaisin maksuttoman Starttikurssin klo 15-18, joka sisältää myös koko kesän pelioikeuden Vuokatti Par 3 kentälle.

s harrasta katinkulta golf

Kurssilla käydään läpi golfin perusteet ja opetellaan kentällä etenemistä, jotta pääset heti kokeilemaan golfpeliä par 3 kentällä. Seura lainaa myös välineitä kierrosten ajaksi. Ensimmäisen kesän investointisi on 0 euroa ja pääset kokemaan millaista on golfin pelaaminen. Tervetuloa!

Aloittamisen jälkeen voit sitten halutessasi osallistua 3 päivän peruskurssille, jossa kehitetään golftaitoja ammattiopettajan avustuksella. Kurssin hinta on 150,-(perhehinta 250,-), joka sisältää Green Cardin, Katinkulta Golf ry:n jäsenyyden kuluvalle kaudelle ja myös par 3 kentän. Tällöin sinulla on myös mahdollisuus pelata täysimittaisilla golfkentillä.

Junioreiden harrastaminen myös maksutonta!

Keväällä vierailemme draivia kouluun konseptilla ala-astekouluilla esittelemässä golfia ja toukokuussa koululaiset pääsevät myös tutustumaan golfkentälle.

Kesän aikana järjestämme viikoittain junioriharjoituksia, jotka ovat maksuttomia ja lainaamme myös välineitä käyttöön. Harjoituksissa käyvät juniorit saavat myös pelioikeuden par 3 kentälle omatoimista pelaamista varten!

Lisätietoja kursseista opetussivulla.

Kurssien lisätiedustelut ja ilmoittautumiset

Golfopettaja Pertti Oja, 0500 833545, perttioja(at)hotmail.com

Tervetuloa mukaan!

  

 

golf poika

Golf sopii kaikille ja kaiken ikäisille

Vaikka Sotkamossa ovat erittäin monipuoliset liikunnan harrastusmahdollisuudet, niin kuitenkin osa nuorista kokee, että heille ei löydy sopivaa tekemistä. Haluamme tarjota heille yhden vaihtoehdon mielekkään, terveellisen, sosiaalisen ja toisaalta vaativan itsensä kehittämiseen mahdollistavan lajin parissa. Olemme havainneet, että monista liikuntalajeista Sotkamossakin on merkittävästi poistumaa sarjatasojen noustessa ja nuoren varttuessa. Olemmekin valmiita tekemään yhteistyötä esimerkiksi muiden urheiluseurojen kanssa monipuolisen liikuntaharrastuksen mahdollistamiseksi koko elämän ajaksi. Golf tarjoaa tähän oivan mahdollisuuden.

Pentti Huttunen
Katinkulta Golf ry
puheenjohtaja

Ajankohtaista

Yhteystiedot

KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti
Toimisto puh. 030 686 3488
(puhelun hinta 0,34 €/min + pvm/mpm)
golf.katinkulta (at) holidayclub.fi

Tilaa uutiskirjeemme

 

 sähköpostiosoite:


Copyright 2017 KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy

Etsi