Katinkulta Golf 30 vuotta

Katinkulta Golf 30 vuotta, 29.8. juhlapäivän antia!

Katinkulta Golf 30 vuotta historiikki tässä

Katinkulta Golf 30 vuotta. Juhlan avauspuhe, puheenjohtaja Pentti Huttunen

Arvoisa juhlaväki

Golfin harrastus on vahvassa myötätuulessa.

Koronakeväänä ja kesänä golfia on voitu pelata turvallisuusohjeiden mukaisesti lähes normaaliolosuhteita vastaavalla tavalla. Suomen Golfliiton ja golfseurojen onnistuneen ohjauksen, markkinoinnin ja turvallisuutta korostavien rajoitusten puitteissa lajin kiinnostus on kasvanut reippaasti. Myös pelaajien ohjeiden noudattaminen on ollut oivallista. Golfin harrastajia on tullut kursseille ja kentille rutkasti lisää ympäri Suomen. Vihdoin golf on päässyt mediankin suosioon.

Kainuussakin voidaan puhua nyt melkoisesta golfbuumista.

Kotimaan matkailun suosio näkyy myös kaikilla Kainuun kentillä ja erityisesti Katinkullan pelaajamäärässä. Kentät ovat olleet lähes täynnä aamusta iltaan.

Tänään meillä on ilo juhlia 30- vuotiaan Katinkulta Golfin toimintaa ja suunnata katsettamme tulevaan. Haluankin kiittää kaikkia lajin parissa toimineita ja harrastuksen mahdollistaneita upeasta työstä kolmen vuosikymmenen aikana.

Poikkeusolojen vallitessa korostuu erityisesti golfin hienous harrasteena. Kun pääsee terveenä raikkaaseen ulkoilmaan kävelemään golfkentälle omin jaloin, silloin ei paljon haittaa sattuuko jokainen lyönti menemään juuri sinne, minne sen haluaisi menevän. Pääasia on, että pääsee pelaamaan ja viihtymään hyvässä seurassa. Mutta rehellisyyden nimissä on tunnustettava, tuo peli osaa myös koetella hermoja.

Katinkulta Golfin perustamisen aikaan Suomessa elettiin voimakasta rahamarkkinoiden vapauttamisen ja kasvun aikaa. Näissä positiivisissa tunnelmissa perustettiin Katinkulta Golf ry 4.7.1990. Suomen Golfliiton jäsenyys vahvistettiin pienen viivytyksen jälkeen vuonna 1992. Jätän tässä avauksessa seuran historiaosuuden pääasiassa Martti Huuskon kontolle, sillä hän on ansiokkaasti toimittanut seuran kanssa yhteistyössä Katinkulta Golfin 30 toimintavuoden tarinoista koostuvan kirjan. Martti esittelee toimintaa sekä kirjan ja se jaetaan myös teille illan kuluessa.

Vuoden 2020 toimintasuunnitelmassa on otettu huomioon juhlavuosi. Se on näkynyt kentän avajaisissa, uusien pelaajien hankinnassa, perhegolfissa, Vuokatti-kentän vapaana pelioikeutena aloittaville, viikoittaisina golfiin tutustumistilaisuuksina, markkinointiyhteistyönä Kainuun golfseurojen kanssa, paikallislehden kanssa tehtävänä markkinointina, sähköisenä markkinointina, kilpailuissa ja 30- vuotisjuhlan yhteydessä Katinkullan eri yhtiöiden kanssa. 

Katinkullan golftoiminnasta on tullut 30 vuoden aikana lukuisille sotkamolaisille, kainuulaisille ja eri puolilta maata koostuvalle viikko-osakasjoukolle elämäntapa. Monta lasta on kasvanut aikuiseksi, moni aikuinen on saavuttanut eläkeiän ja monesta viikko-osakasperheestä on tullut vähintään puoli sotkamolaisia. Laji on vienyt mennessään. Harrastus on tuonut merkittävää sisältöä elämään, hauskoja muistoja, terveyttä, kivoja reissuja ja uuden kevään odotusta.

Haluan kiittää kaikkia golfareita ja yhteistyökumppaneita erinomaisesta yhteistyöstä harrasteemme parissa ja toivottaa kaikille antoisia pelivuosia!


Suomen Golfliiton tervehdys Katinkulta Golf ry:n 30-vuotisjuhlassa 29.8.2020 Katinkullassa. Varapuheenjohtaja Marko Leiviskä

Lämpimät onnittelut Suomen Golfliiton puolesta 30 vuotisjuhlaa viettävälle Katinkulta Golf ry:lle!

Viime vuosina golf on ottanut monenlaisia kehitysaskeleita, laji ja sen säännöt ovat kehittyneet, peli on iloisempaa, rennompaa ja nopeampaa. Pelaamiseen tueksi on kehittynyt välineitä, joiden avulla voi esimerkiksi mitata, analysoida ja kehittää omaa lyöntiä ja peliä, omaa terveyttä ja hyvinvointia sekä myös sosiaalisia verkostoja.

Golf sopii jokaiselle lapsesta äitiin ja vaariin.

Eri aloituspaikat mahdollistavat eri sukupolvien pelaavan yhdessä. Kukin voi pelata golfia omalla tavallaan - yksin tai yhdessä, aamuvarhain tai iltamyöhään, totisesti tai rennommin.

Yhdelle golf on hetkiä muiden kanssa, toiselle totista kilpaurheilua, kolmannelle ulkoilua ja nauttimista luonnosta.

Suomessa on tällä hetkellä yli 140 000 tapaa pelata – niin monta kuin on pelaajia golfseuroissa ympäri maata.

Me golfarit kävelemme Suomalaisilla kentillä noin 3 miljoonaa kilometriä kauden aikana – se on noin 75 kertaa maapallon ympäri. Golfin laajoihin terveysvaikutuksiin kuuluvat tutkitusti stressin lievitys, luuston vahvistuminen sekä kunnon paraneminen.

Golf tutkitusti pidentää ikää!

Viime kevät oli Suomessa tunnetusti COVID-19 kautta epävarmaa aikaa. Kuitenkin kenttien auettua keväällä täällä pohjois-suomessa olemme saaneet nauttia hienosta lajista ja olemme myös huomanneet uusien pelaajien löytävän golfin ja golfkentät uutena liikunta ja harrastusmuotona.

Golf on saanut uudistuksia, jotka tähtäävät rennompaan ja hauskempaan golfiin, näitä ovat esim. digitaalisen tuloskortin tuominen eBirdie-sovellukseen, jolla voi pelata myös virallisen tasoituskierroksen.

Saimme myös uuden tasoitusjärjestelmän, joka otettiin käyttöön 2020 helmikuussa. Maailman kaikki eri tasoitusjärjestelmät menivät yhteen ja syntyi yksi maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä tupla W - H -  S.

Markkinoinnissa olemme Golfliitossa panostaneet markkinointi-ilmeen pelaa-golfia synnyttämiseen.

Pelaa-golfia työn äärellä loimme teeman #muntapapelata, jonka tavoitteena on kannustaa golffareita kokeilemaan erilaisia pelimuotoja sekä kannustaa uusia golffareita löytämään oma pelitapa. Teilläkin on täällä Katinkullassa yli 1100 tapaa pelata.


Voit tilata itsellesi oheisella lomakkeella Katinkulta Golf historiikki-kirjan. Täytä tietosi ja valitse maksutapa. Mikäli valitset laskun maksutavaksi, niin lähetämme samalla laskun ja kirjan ilmoittamaasi osoitteeseen. Mikäli valitset maksutavaksi MobilePayn, lähetämme kirjan heti kun maksu meillä näkyy. MobilePayn maksu tiedot saat vastausviestissä kun lähetät tilauksen lomakkeella. Kirjan hinta on 35 euroa + postikulut.

Historiikin tilauslomake

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Juhlapäivän kuvia sekä Videohistoriikki

Yhteystiedot

KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Caddiemaster
puh. 0300 870 978 (puhelun hinta 0,49 + pvm/mpm)
golf.katinkulta (at) holidayclub.fi

Tilaa uutiskirjeemme

 

 sähköpostiosoite:


Copyright 2017 KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy

Etsi