Tasoituskierrokset

Tasoituskierrokset

Tasoituskierrokset

Hyvät Katinkulta Golfin jäsenet

Olemme aktivoineet NexGolf ohjelmistoon käyttöönne toiminnon, jolla voitte itse syöttää normaalit tasoituskierrokset. Ohjeet on esitetty alla.

Kuluvalle kaudelle saa passiivisen tasoituksen aktivoitua 3 pelatulla tasoituskierroksella ja jotta pelaajalla olisi myös seuraavalla kaudella aktiivinen tasoitus, tulee kaudella pelata vähintään 4 tasoituskierrosta. Pelaajan on varmistettava golfvastaanotosta ennen tasoituskierrosta, että kenttä on tasoituskelpoisessa. kunnossa. 

1. Tasoituskierroksen pelaaminen omalla kentällä

Kun varaat lähtöajan netin kautta niin merkitse ruksi (x) kohtaan ” Tasoituskierros” tai jos varaat ajan golfvastaanotosta, niin kerro varausta tehtäessä selväsanaisesti, että kysymyksessä on tasoituskierros.

Kun lähtöaika on koittanut ja kierros alkanut, niin merkittyä tasoituskierrosta ei voi enää peruuttaa eikä harjoituskierrosta sellaiseksi muuttaa.

Tasoituskierrosta pelattaessa sinulla on mukana merkitsijä, joka kierroksen päätyttyä allekirjoittaa kortin, jossa on myös oma allekirjoituksesi.

Merkitsijänä voi toimia joko samassa ryhmässä pelaava tai muuten mukana kulkeva Suomen Golfliiton jäsen- ja tasoituskortin omaava henkilö.

Kortin syöttäminen itse

Syötä ja päivitä tuloskorttisi NexGolf järjestelmään kohdistaen se oikeaan lähtöaikaasi. Järjestelmä päivittää tasoituksen automaattisesti keskusrekisteriin.

Syötä kortit aina pelaamisjärjestyksessä.

Säilytä tasoituskierros korttisi seuraavan vuoden huhtikuun loppuun saakka, tasoitustoimikunta voi pyytää ne katsottavaksi epäselvissä tilanteissa.

Merkkaa itse järjestelmän antama uusi tasoitus jäsenkorttiisi. Voit pyytää myös golfvastaanottoa tarkastamaan tasoituksesi ja merkkaamaan tasoituksen jäsenkorttiisi.HUOM ! Älä palauta itse syötettyjä OK tasoituskierroksen tuloskortteja enää golfvastaanottoon, mutta säilytä ne seuraavan vuoden huhtikuun loppuun asti mahdollista tarkastusta varten.

Kortin syöttää caddiemaster

Mikäli et halua tai sinulla ei ole mahdollista syöttää korttiasi itse, niin voit jättää sen golfvastaanottoon syötettäväksi 7 vrk:n sisällä kierroksen pelaamisesta. Tuloskortissa on oltava merkittynä lähtöaika, päivämäärä ja allekirjoitukset.

Golfvastaanotto säilyttää kortit seuraavan vuoden huhtikuun loppuun saakka.

HUOM ! Mikäli tasoituskierrokseksi merkityn kierroksen tuloskorttia ei syötetä järjestelmään tai palauteta golfvastaanottoon 7 vrk:n kuluttua kierroksen alkamisesta, nousee tasoituksesi automaattisesti sen verran kuin virallisissa säännöissä on määrätty.

HUOM ! Tasoituskierroksia ovat vain ne kierrokset, jotka ovat järjestelmään merkattu sellaisiksi ennen lähtöaikaa. Ei ole siis mahdollista syöttää tasoituskierrokseksi korttia, jota ei ole etukäteen näin merkitty. Tällöin kyseessä on normaali harjoituskierros, joka ei vaikuta tasoitukseen.

2. Tasoituskierroksen pelaaminen vieraskentällä

Vieraskentillä (Suomessa) pelatut tasoituskierrokset voidaan syöttää itse järjestelmään.

Kaikki Suomen viralliset kentät löytyvät NexGolf järjestelmästä ja tasoituskierroksen kortin syöttäminen tapahtuu samoin kuin kotikentän kortin syöttäminenkin.

Vieraskentillä eivät em. aikarajoitukset ja automaattiset päivitykset ole voimassa, mutta jokainen itseänsä kunnioittava golfaaja tietää, että päätös tasoituskierroksesta on tehty jo ennen ensimmäistä avauslyöntiä ja tuloskortti syötetään tai palautetaan, vaikka kierros olisi mennyt suunnitelmista poiketen. Voit halutessasi tuoda kortin myös oman kentän golfvastaanottoon syötettäväksi järjestelmään.

Myös vieraskentillä pelatut tasoituskierrosten kortit on syytä säilyttää seuraavan vuoden huhtikuun loppuun saakka.

3. Tasoituskierros kilpailussa

Myös kilpailukierrokset ovat tasoituskierroksia ja kotikentällä pelattaessa tasoitukset päivittyvät automaattisesti keskusrekisteriin. Kun kisa on vieraskentällä, niin tarkasta aina kisajärjestäjiltä, päivittyvätkö tasoitukset automaattisesti keskusrekisteriin. Jos eivät päivity, niin voit syöttää itse tulokset järjestelmään tai antaa kortit oman kentän golfvastaanottoon syötettäväksi.

4. Yhteenveto

  1. Perinteisiä käsin kirjoitettuja tasoituskierroslistoja ei enää ylläpidetä.
  2. Ilmoita aina järjestelmään etukäteen, että kysymyksessä on tasoituskierros.
  3. Syötä tai varmista, että kortti syötetään 7 vrk:n sisällä kierroksen pelaamisesta, muussa tapauksessa järjestelmä nostaa automaattisesti tasoitustasi.
  4. Jäsennumerosi löydät jäsenkortistasi ja salasanan ohjeet löydät kohdasta ¨apua¨, kun olet menossa nettisivuiltamme tasoituskierroksen syöttämiseen.

Tämä ohje koskee vain tasoituskierroksia, normaalit harjoituskierrokset voi syöttää tai jättää syöttämättä järjestelmään kuten ennenkin.

Peli-iloa toivottaen!! 

Katinkulta Golf ry 

Tasoitustoimikunta

Ajankohtaista

Yhteystiedot

KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti
Toimisto puh. 030 686 3488
(puhelun hinta 0,34 €/min + pvm/mpm)
golf.katinkulta (at) holidayclub.fi

Tilaa uutiskirjeemme

 

 sähköpostiosoite:


Copyright 2017 KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy

Etsi